Υπογράφηκε η σύμβαση για έργα ανάπλασης στο οδικό δίκτυο της Δ.Ε. Σχηματαρίου, 1.445.128,56 ευρώ

Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024, ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας ως εκπρόσωπος του Δήμου  υπέγραψε σύμβαση με τον εκπρόσωπο της εταιρείας «ΕΡΓΟΔΟΜΙΚΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΒΕΤΕ», με έδρα την Θήβα, η οποία αναδείχθηκε μειοδότης για το έργο «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ (ΔΕ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ)», με ποσοστό μέσης έκπτωσης 32,43%. 

Το έργο αφορά παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Δ.Ε. Σχηματαρίου & το συνολικό κόστος του έργου βάσει του αρχικού προϋπολογισμού ανέρχεται στο ποσό των 1.445.128,65  ευρώ.

Το έργο θα εκτελεστεί σύμφωνα με την τεχνική έκθεση και την οικονομική προφορά που έδωσε η ανάδοχος εταιρεία και θα ολοκληρωθεί σε οκτώ μήνες, ενώ η χρηματοδότησή του θα γίνει από ιδίους πόρους/ΣΑΤΑ 2023.

Ο Δήμαρχος Βασίλης Περγάλιας δηλώνει ότι :

 «Με το σημαντικό αυτό έργο θα γίνουν παρεμβάσεις με στόχο να βελτιώσουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους αρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου μας, που συνεργάστηκαν για να προετοιμάσουν μια άρτια πρόταση παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο της Δ.Ε. Σχηματαρίου. 

Στο ξεκίνημα της νέας θητείας της Δημοτικής αρχής σημαντικά έργα μεγάλου προϋπολογισμού έχουν ήδη ενταχθεί σε ιδίους πόρους ή χρηματοδοτικά προγράμματα, γεγονός που πιστοποιεί και επιβραβεύει τη συστηματική προσπάθεια που καταβάλλει η Δημοτική μας αρχή σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου μας, να κάνει πράξη τις προτεραιότητές της».

Σχετικά